DPO_01_highway
datanext-wit

DATANEXT

Een centraal en 360° klantbeeld, met de tools om een optimale klantreis te ontwerpen, conversie te verhogen en de levenscyclus van uw klant te verlengen

Ons Customer Data Platform is een modulair platform dat uw klantdata uit alle mogelijke bronnen verzamelt. Zo worden interne, externe, online en offline systemen met elkaar gekoppeld. De data wordt omgezet tot bruikbare en heldere inzichten, waardoor er een centraal klantbeeld ontstaat. Dit klantbeeld kan worden ingezet om uw klant zo goed mogelijk te bedienen, de interacties te optimaliseren en zo conversie te verhogen. De verschillende modules helpen u bij de uitvoering en geven inzicht in de levenscyclus van uw klant. De Customer Lifetime Value kan zo worden gemaximaliseerd. Door de data- en marketingsilo's te doorbreken en intelligentie toe te voegen krijgt u meer grip. Zo faciliteert ons CDP de beste klantervaring.

Datanext_infographics_3x_30nov_BG-03

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Lees hier meer over onze andere labels DATANEXT, MANGL, DNX MAPS of de mogelijkheden tot het inzetten van DATANEXT via het ons partnerprogramma. Lees hier meer over welke klanten al succesvol gebruik maken van onze diensten. Ben je geïnteresseerd in een carrière bij DATANEXT? Kijk dan hier.