DATANEXT_1600x800_web01

Werken bij Datanext Group

Werken bij

Wie zijn wij?
Wij zijn DATANEXT Group! Onder een aantal labels werken wij met ons eigen Customer Data Platform ‘DNX’. Data staat hierin centraal. Al dan niet gecombineerd met AI en Machine Learning. De verschillende labels richten zich op Marketing Automation, Customer Lifecycle Management, Quality Monitoring in klantcontact, AVG-ondersteuning en Lead Management.

SQL Developer
DatanextGroup | 32 - 40 uur
DatanextGroup | 32 - 40 uur
Python Developer
DatanextGroup | 32-40 uur
DatanextGroup | 32-40 uur

Samen met ons team toffe collega’s, waaronder development, data science, data engineering, services en business development, ontwikkelen wij ons platform volledig intern. Hierbij staan de klantvraag en de toekomstvisie van DATANEXT centraal.
Wij zijn een open, platte en groeiende organisatie. We houden van ons werk en daarbij speelt humor een grote rol. Onze collega’s worden gestimuleerd en gefaciliteerd om door te ontwikkelen. Je krijgt bij ons veel vrijheid en respect, support en stimulans vinden we belangrijk.
Ons ambitieniveau ligt hoog. Samen hebben we ruim 25 jaar aan kennis en ervaring in software development opgebouwd. Deze kennis en ervaring zetten we graag in om onze klanten maximaal te ontzorgen. Met onze eigen, prachtige platformen.

Wil je meer weten over onze sollicitatieprocedure? Klik dan hier.

Bertina Jansma – Dokter, HR Manager.

Direct je interesse kenbaar maken?

Solliciteren

Vul het formulier in en upload eventueel direct je CV. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bertina Jansma – Dokter HR Manager

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2