christina-wocintechchat-com-eF7HN40WbAQ-unsplash

Partner worden?

Met het partnerprogramma brengen wij onafhankelijke experts en bedrijven samen. Als partner krijg je de mogelijkheid om je eigen expertise in te zetten met ondersteuning van onze oplossingen. We trainen je in het gebruik en je factureert je diensten rechtstreeks aan de eindklant. Op de licentie-inkomsten ontvang je van ons een maandelijkse kickback.

Onze oplossingen ontsluiten klantdata vanuit diverse (online en offline) bronnen. De data wordt gestructureerd, verrijkt en gecentraliseerd. Dit geeft bedrijven, marketeers en andere professionals de mogelijkheid om de klant centraal te stellen, de levenscyclus van de klant te beheren én te optimaliseren.

image (18)

De partner draagt een potentiële eindklant aan bij DATANEXT. Samen wordt besloten wie in de lead is van het salesproces dat volgt. De partner zorgt samen met DATANEXT voor een succesvolle implementatie van de gekozen oplossing. De partner ontvangt training in het gebruik van de gekozen tools en kan aanspraak maken op support vanuit DATANEXT. De licentie wordt rechtstreeks door DATANEXT aan de eindklant gefactureerd, de partner ontvangt daarop een maandelijkse kickback van 15%. De aanvullende diensten die door de partner aan de eindklant worden geleverd kunnen door de partner rechtstreeks aan de eindklant worden gefactureerd.

Lees hier meer over wat deelname aan het partnerprogramma oplevert en betekent