DATANEXT_1600x800_web03

De DATANEXT Group journey

Over ons

DATANEXT Group in haar huidige vorm bestaat nog niet zo heel lang. Maar in de afgelopen 20 jaar is er wel een stevige basis gelegd met behulp van eerdere eigenaren en de diverse teams. Onder de namen LabQ, V12 Interactieve communicatie, LEADQ en onder de vlag van de CMC groep heeft het bedrijf diverse vormen gekend. Ooit begonnen in 1998 met het bouwen van websites en het leveren van CD-ROM diensten, waarna in 2004 het platform ‘LEADQ’ werd ontwikkeld op verzoek van verzekeraar Ohra. In de eerste instantie als een leadmanagement en -distributie platform, maar inmiddels uitgegroeid tot DNX, een volwaardig Data Management Platform op basis van de nieuwste technologieën.

In 2015 namen Joeri en Philip, beide met een rijke historie in Performance Marketing en een passie voor Customer Lifecycle Management, het stokje over, en zij staan tot op de dag van vandaag aan het roer van de huidige DATANEXT Group. Het DNX platform kan inmiddels worden gezien als een centrale datahub, met diverse toepassingsmogelijkheden. De verschillende (data)oplossingen zijn ondergebracht in de labels DATANEXT, MANGL, LEADQ en DNX MAPS, en dit zullen zeker niet de laatste zijn. Met een constante focus op innovatie, een dedicated R&D afdeling en de structurele inzet van Kunstmatige Intelligentie ( A.I. ) en Machine Learning is onze journey in volle gang.

Samen vormen we een ambitieuze club mensen. We groeien en ontwikkelen. Samen werken we aan onze trots: het DNX platform. We zijn creatief, wendbaar en maken gebruik van de nieuwste technieken. Naast werk is er veel ruimte voor het individu en organiseren we borrels, spelen we tafelvoetbal, lunchen we samen en zijn we fanatieke gamers. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt.

homepage-header

Uw data is veilig bij ons
Wij verwerken dagelijks zo'n 5000 terabyte aan (customer) data voor onze klanten. Naast data experts, zijn wij daardoor ook privacy- en security experts. Onze platformen worden gebouwd en ingericht volgens het 'privacy by design' en 'privacy by default' principe. Daarnaast mogen wij ons al jaren tot de 'Gold' categorie van het Privacy Waarborg van onze branchevereniging DDMA rekenen.