MANGL_03_datastroom-01
mangl-wit

MANGL

  • 100% van je gesprekken geanalyseerd
  • Train agents op het gebied van skills en compliance
  • Direct zicht op gesprekken die aandacht nodig hebben
  • Duidelijke rapportage richting stakeholders

Een centrale omgeving voor alle inzichten die MANGL je geeft in telefonisch klantcontact. Dashboards, gericht op algemene Quality Monitoring (inclusief compliance), agent skills, sentiment en emotie, gespreksinhoud en aandachtspunten. Niet meer op basis van een steekproef, maar desgewenst op basis van 100% van je gesprekken. Klik eenvoudig door naar de audioplayer en het transcript om specifieke gesprekken na te luisteren, om zo weer te kunnen gebruiken in coaching of overall verbetering van je kwaliteit.

MANGL is voor iedereen die de kwaliteit van klantcontact belangrijk vindt. MANGL kan ondersteunen in verschillende rollen en organisaties. Denk aan de charitatieve instelling die inzicht wil krijgen in hoe het sentiment is van de consumenten die zij (laten) benaderen. Of het telecom bedrijf dat gebruik maakt van facilitaire callcenters, en inzicht wil krijgen in de prestaties van deze partijen. Het facilitaire callcenter dat aan haar (potentiële) opdrachtgevers wil laten zien dat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben, de Quality Manager of Coach van een klantcontact center, die graag wil weten welke agents of gesprekken extra aandacht verdienen of de energiemaatschappij die vroegtijdige churn wil beperken door beter te sturen op compliance en aanpassingsvermogen van de agent.

MANGL is al inzetbaar vanaf €795 per maand, en desgewenst uit te breiden met extra analyse minuten, maatwerk analyses, dashboards en extra gebruikers.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Hanneke_Warrink

“Via MANGL kunnen wij realtime de inspanningen van onze TM-partners volgen en bijsturen op compliance- en commercieel niveau. Met het dashboard hebben wij grip op onze TM-activiteiten, en MANGL is een goede sparringspartner”

Hanneke Warrink | Senior Fundraiser Private Funding - Cordaid

Lees hier meer over onze andere labels DATANEXT, MANGL, DNX MAPS of de mogelijkheden tot het inzetten van MANGL via het ons partnerprogramma. Lees hier meer over welke klanten al succesvol gebruik maken van onze diensten. Ben je geïnteresseerd in een carrière bij DATANEXT? Kijk dan hier.