Sollicitatie

Solliciteren bij DATANEXT

Sollicitatieprocedure

Laten we vooropstellen dat maatwerk voor ons belangrijk is. Dit geldt ook voor de sollicitatieprocedure. We kijken graag naar het individu. De persoon achter het cv. De motivatie achter jouw keuzes en je kijk op de toekomst. Om alles in goede banen te leiden hanteren we wel een aantal stappen. Waar nodig wijken we hiervan af.

Het begint natuurlijk met het ontvangen van jouw motivatie en CV. Maak je geen zorgen, dit hoeft echt niet perfect. Laat ons vooral zien waarom je enthousiast bent geworden om bij ons aan de slag te gaan. Dan komt de rest vanzelf! We willen graag weten wie er tegenover ons zit. Om te zien wat voor persoonlijkheid je hebt en welke kennis je meebrengt maken we gebruik van een tweetal assessments. Een persoonlijkheidsassessment en (indien van toepassing) een technisch assessment. Wees niet bang; er is geen goed of fout, maar het geeft ons een mooie basis om de verdere procedure aan te gaan. En: al je toekomstige collega’s hebben hetzelfde pad bewandeld als jij. Als je aangenomen bent heb je meteen gespreksstof! Na de assessments plannen we een kennismaking in. Afhankelijk van jouw rol kan dit met verschillende gesprekspartners zijn. Vaak brengt zo’n gesprek zenuwen met zich mee. Door het gesprek echt als kennismaking in te zetten hopen we dit enigszins weg te kunnen nemen. We willen elkaar tenslotte leren kennen! Blijkt er tijdens de kennismaking een klik te zijn? Dan plannen we een tweede ronde. Met andere collega’s. Zo krijgen jij en wij een volledig beeld van elkaar. Is er een match op alle vlakken? Dan willen we natuurlijk dat je zo snel mogelijk begint!

DATANEXT_BG-meeting_blur-1-1

Wil je de omschreven stappen met ons doorlopen? Kijk dan gauw bij onze vacatures, of neem contact met ons op.

Mocht je onverhoopt niet in de rol passen waar je op hebt gesolliciteerd maar merken we wel een klik? Dan kijken we altijd of er binnen de organisatie een andere plek is waar je goed tot je recht komt.

Bertina Jansma – Dokter, HR Manager.